GO-ART.NL
kunstuitleen / kunstaankoop

huur tijdelijk
een kunstwerk

2 of 3 dimensionaal
koeien en honden

keramiek en schlderijen

maar ook....
Boeddha's

foto's van Harrie Blommensteijn


Pop-Art van Ramon Jan Vet


of wetenschap van Bas van Vlijmen


Kopen is altijd mogelijk!

Zoals dit werk van Annette Ong!

Kunstuitleen / kunstaankoop

GO-ART.NL heeft in de afgelopen jaren met verschillende kunstenaars een goede band opgebouwd. Een aantal van deze kunstenaars heeft een representatieve collectie schilderijen in stock en wil deze ook graag verkopen of verhuren.

Tegen een redelijke vergoeding / aankoopprijs verzorgen wij inspirerende kunst bij U thuis, op de werkplek of in de openbare ruimten van uw bedrijf.
KunstuitleenBijvoorbeeld bij SAP in Den Bosch in 2008 met een collectie van Chris de Bueger.Voor 2009 heeft GO-ART in enkele ruimten
een inspirerende collectie werken van Annette Ong geplaatst.
Kunstaankoop

     


Over de kunstuitleen / kunstkoop:
GO-ART.NL levert zowel werken die beschikbaar zijn voor uitleen als koop. Uitleen is een handige manier om een werk als het ware een tijdje 'op zicht' te hebben. Want je zit nergens aan vast. Aan het einde van de uitleentermijn van 6 maanden kun je beslissen of je het werk wilt hebben. Als huurder van een kunstwerk heb je altijd het eerste recht om het werk te kopen aan het einde van de uitleenperiode. Als je het werk besluit te kopen, wordt de verkoopprijs verlaagd met de in de laatste zes maanden al door jou betaalde uitleenvergoeding. Wil je het werk niet kopen, dan wordt het werk weer opgehaald.

Kunst aankopen
GO-ART.NL bemiddeld ook tussen bedrijven, instellingen en kunstenaars met als doel een inspirerende kunstcollectie aan te leggen. Voordelen zijn; tussentijds kijkplezier van een investering in de toekomst.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
E-mail GO-ART voor informatie
office@go-art.nl